RASKID ANE I DAVIDA!? Njihova VEZA više nije ISTA, a u toku pretresa ISPLIVALO OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASKID ANE I DAVIDA!? Njihova VEZA više nije ISTA, a u toku pretresa ISPLIVALO OVO!

Loše im ide!

Ana Korać i David Dragojević imaju velike probleme u vezi. Naime, danas je u toku pretresa nedelje Ana priznala da su se problemi javili kada je David ušao u Zadrugu i zamerio joj zbog njenog ponašanja. Od tada ona nema isti osećaj u vezi njega i njihove veze, a na sve to joj David vrlo često zamera i čini se pokušava da kontroliše njeno raspoloženje.

- Nisam ljubomoran i slično, samo sam navikao da nas dvoje više vremena provodimo zajedno, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada ima i ženske probleme, treba je razumeti - rekao je David.

- Ana kao da gleda u jednu tačku, totalno je nezainteresovana. Rekla mi je da ima osećaj kao da Davida nešto muči, da je non-stop mazi i da je ljubi, ali neće da joj kaže šta je problem. Sigurna sam da postoji problem, neka sitnica, zbog koje se dešava sve ovo. Rekla mi je da nikada nije bio ljubomoran napolju - rekla je Matora.

- Rekla sam da me nikada nije gušio. Kada poredim prošlu sezonu, kada sam se borila da nas dvoje uspemo. Mi smo sada uplovili u jednu mirnu luku, ali on govor meni da sam se promenila i ja primećujem da se on promenio. Kada pričamo šta je problem, problema nema - rekla je Ana.

Da li je ova novonastala situacija znači da možda postoji mogućnost da ovo dvoje zadrugara raskinu ili će se ipak izboriti sa ovim problemima? Ostaje da vidimo.

ŠTA ĆE JOJ REĆI MUŽ? Tijani kolega upao u intervju, IZJAVIO JOJ LJUBAV - njena reakcija je HIT (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.