RADILA JE U PEKARI I IMALA JE SAMO JEDNE PATIKE! Ove detalje iz života Sanje Marinković niko nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 18:46

RADILA JE U PEKARI I IMALA JE SAMO JEDNE PATIKE! Ove detalje iz života Sanje Marinković niko nije znao

Radila je po 12 sati!

Voditeljka Sanja Marinković nedavno se razvela i svi su primetili da je postala mnogo aktivnija na društvenim mrežama, kao i da se maksimalno posvetila svom izgledu.

- Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu. Ja sam jedna od onih da ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode - kaže voditeljka.

- Oduvek sam bila ovakva, samo je možda stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutka kada neke stvari rasčištiš i imaš period kada se mnogo posvetiš i karijeri, i detetu, i suprugu, i to se meni i desilo. Ali svako treba se trudi da ostane mlad i kreativan - kaže onda, pa dodaje:

- Oduvek sam bila razmažena Beograđanka, ali u svim svojim ambicijama sam istrajala, koristila sam što mi je ovaj grad pružao, a kada mi je postao mali, istražila sam neke nove krajeve, ali sam shvatila da mi je ovde ipak najlepše – objašnjava voditeljka koja otkriva nepoznate detalje iz njene mladosti i života koji je bio na ivici egzistencije:

- Oboje smo bili veoma vredni u Londonu, oboje smo mnogo radili. Radila sam i u pekari, u prodavnici... Radila sam čak i po 10-12 sati, nema sedenja i nosila sam stalno jedne patike i bila sam jako štedljiva, i kako bih uštedela kupovala sam samo jedan pomfirt. Znam da sam čuvala baš te patike, koje su se bukvalno razvalila i donela ih mami i tati i pokazala da šta umem – otkriva Marinkovićeva, pa dodaje kome je najviše zahvalna u životu.

- Sve u životu dugujem bratu, mojim roditeljima, ali i sebi - kaže Sanja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.