Puno te voli tvoja mala, crna drugarica Dragana Mirković najlepšom porukom čestitala Breni rođendan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 20:32

"Puno te voli tvoja mala, crna drugarica" Dragana Mirković najlepšom porukom čestitala Breni rođendan!

Gaje dugogodišnje prijateljstvo...

Lepu Brenu i Draganu Mirković vezuje višedecenijsko neraskidivo prijateljstvo, što je potvrđeno u nebrojenim teškim životnim situacijama ali i u najlepšim trenucima poput današnjeg kada je Dragana uputila drugarici emotivnu video čestitku povodom njenog šezdesetog rođendana.

- Draga moja Breno, od srca ti čestitam rođendan, i želim ti da uvek budeš tako lepa, tako uspešna, a najviše zdrava i srećna. Neka ti se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepe stvari dešavaju u životu, i uživaj u svakom budućem danu. Puno te voli tvoja mala, crna drugarica- rekla je Mirkovićeva i izazvala pravu lavinu komentara na društvenim mrežama od strane obožavalaca obe zvezde.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.