Publika i gosti ostali u čudu: Tajac u studiju zbog Amidžićeve izjave upućene Ivanoviću! (Video)

Izvor: Poznati.info, 18.Jan.2013, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Publika i gosti ostali u čudu: Tajac u studiju zbog Amidžićeve izjave upućene Ivanoviću! (Video)

Bio je pun bisera ove nedelje. Vređao je, provocirao, a usput je spomenuo i svog konkurenta!

Ognjen Amidžić je u svojoj emisijiuspeo da kaže nešto neumesno. Ali to nije sve, uspeo je da postidi i gošću, pevačicu Miju Borisavljević.

Ipak, jedna njegova izjava je, malo je reći, iznenadila kako goste, tako i publiku u studiju ali i kraj malih ekrana, a odnosi se na Ivana Ivanovića.

Naime, u medijima je procurila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vest da je Ivanović završio na VMA jer mu je pozlilo, a evo šta mu je glavni konkurent poručio:

Čuo sam da je kolega, Ivan Ivanović završio na VMA, zbog zdravstvenih problema, ako je to tačno. Ja mu u lično ime i ime čitave ekipe želim najiskrenije što brže ozdravljenje, uspešnu godinu i mnogo više sreće u ovoj godini.

Ako ne verujete, poslušajte i pogledajte OVAJ snimak, na sedmom minutu.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.