Psihijatar UŠAO u Elitu - Ša otišao na hitnu TERAPIJU, nakon ljubavnih BRODOLOMA pomoć mu je preko potrebna

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 15:56

Psihijatar UŠAO u "Elitu" - Ša otišao na hitnu TERAPIJU, nakon ljubavnih BRODOLOMA pomoć mu je preko potrebna

Reper je u poslednje vreme nervozan zbog sve češćih sukoba sa ostalim učesnicima, kao i ljubavnih problema.

Voditelj Milan Milošević sinoć je u "Eliti" takmičarima čitao pitanja koja je publika postavljala proteklih dana, a nakon završetka emisije, Nenad Aleksić Ša je imao susret sa psihijatrom.

Naime, psihijatar je ušao u Šiša bar, kako bi održao seansu sa Ša, a on je prvenstveno imao problema da ode do tamo jer je bila zaključana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kapija između starog i novog dela imanja. Zbog ovoga je Ša zamolio vođu Marka Đedovića da se obrati produkciji.

Išao sam u Šiša bar, došao mi je psihijatar, ali tamo je zatvorena kapija - požalio se Ša, te zamolio Đedovića da reaguje.

Idi, sad će da ti otvore. Otvorite kapiju - poručio je Marko u kameru.

Podsetimo, reper je u poslednje vreme nervozan zbog sve češćih sukoba sa ostalim učesnicima. Trenutno je u vezi sa Mionom Jovanović sa kojom ima turbulentan odnos pun svađa.

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.