Psihički ju je UBILA Evo kako je Anita izgledala PRE UDAJE za Matoru, svi se pitaju šta joj se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 08:54

"Psihički ju je UBILA" Evo kako je Anita izgledala PRE UDAJE za Matoru, svi se pitaju šta joj se desilo

Anitina dugogodišnja prijateljica progovorila je o situaciji u kojoj se nalazi Stanojlovićeva. Ona je ovom prilikom otkrila da je ne prepoznaje i da ju je Matora uništila.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović svakokodnevni šokiraju javnost iznošenjem prljavog veša iz svog braka.

Iako Jovana na sva usta priča da je Aniti obezbedila bolji život, te da je ona pored nje procvetala, Anitini bližnji ne misle tako.

Naime, Anitina prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže da se totalno promenila nakon što je stupila u brak sa Matorom. Osim što je postala nedostupna za svoje prijateljie, Anita se zatvorila u sebe, postala negativna i mračna osoba, a to nikada nije bila.

A post shared by Matorina žena🌈 (@anita.tomicc)

- Sa Anitom sam se godinama družila, zaista je uvek bila prava pozoitiva. Znate, kad kaže za nekog da širi pozitivnu energiju. Ali sada ništa nije ostalo od toga. Anita je pored Matore postala nehativna i mračna osoba. Više se ne smeje kao pre, Matora ju je psihički ubila. Razumem, što se dopisivala sa Mateom Car kaže Anitina dugogodišnja prijateljica i dodaje:

- Ne opravdavam što joj je slala nage slike, ali opravdavam dopisivanje, nudući da joj je Matora sve zabramnila pošto je nenormalno ljubomorna. Samo pogledajte neke slike Anitine iz prošlosti, slatka devojčica puna života. Osmeh joj je bio zaštitni znaš, a vidite na šta liči sada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.