Prvo oglašavanje Ane Ćurčić nakon HITNE HOSPITALIZACIJE - Tražila je POMOĆ, ali se stanje POGORŠALO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 16:27

Prvo oglašavanje Ane Ćurčić nakon HITNE HOSPITALIZACIJE - Tražila je POMOĆ, ali se stanje POGORŠALO

Ona je sada kod kuće, prema njenoj objavi na društvenim mrežama.

Nakon što se bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić slošilo, ona se oglasila na Instagram profilu i otkrila šta se desilo samo nešto ranije.

Naime, pre nego što joj se slošilo Ana Ćurčić obavljala je svoj ritual nedeljom i čitala molitve, kako bi pronašla svoj mir, budući da se vidno potresla zbog Anđele Đuričić.

Podsetimo, Ani Ćurčić je iznenada pozlilo, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitno hospitalizovana zbog pretrpljenog stresa. Njeno zdravstveno stanje zahtevalo je lekarsku intervenciju, a javnost je saosećala sa njenim trenutnim stanjem.

Skandal koji trese javnost izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama u danima iza nas, a sinoć je došlo do kulminacije. Glavne akterke, bivše učesnice rijalitija "Zadruga",  Anđela Đuričić, Tara Simov i Ana Ćurčić otpočele su javni obračun nakon što su se pojavile eksplicitne fotografije Anđele Đuričić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.