Prvo oglašavanje Aleksandre Prijović nakon prozivke Josipe Lisac: Oborila još jedan rekord pa poručila

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 16:50

Prvo oglašavanje Aleksandre Prijović nakon prozivke Josipe Lisac: Oborila još jedan rekord pa poručila

Srpska pevačica je imala samo jedno da poruči svima.

Aleksandra Prijović svojim uspesima oduševljava iz dana u dan.

Osim što je apsolutna rekorderka po broju održanih koncerta u Zagrebu i Osijeku, doslovno preko noći je to postala i u Rijeci, kao i u Varaždinu.

Aleksandra se sada oglasila, pa je najavila i novi, treći po redu koncert u Rijeci, kao i još jedan koncert u Varaždinu.

- Stvarno ne znam kako da vam se zahvalim, ostavljate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me bez reči! Omogućili ste mi da živim svoje snove - hvala vam na tome! U Rijeci se vidimo i treću veče za redom, a takođe zbog ogromnog interesovanja, sa zadovoljstvom mogu da najavim i još jedan koncert u Varaždinu. Volim vas, divni ste, nisam ovo nikada mogla ni da zamislim - poručila je emotivna Prijovićeva za Extra FM.

Inače, ovo je pevačicino prvo oglašavanje nakon što se u medijima pojavio snimak sa zagrebačkog koncerta Josipe Lisac, na kome je ona istakla da joj nije mesto u Areni Zagreb, jer se sada svi tamo dokazuju.

- Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto - rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom, zbog čega su mnogi odmah povezali da hrvatska diva pod ovim: "Svi idu u Arenu!" misli na Aleksandrinu publiku, dok su njenih pet teatralnih uzvika: "O ne!" povezali sa pet rasprodatih Arena naše pevačice.

Srbija Danas/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.