“Prvi kuvar Srbije”: Nakon toliko pohvala, jedna od najboljih proglašena najgorom!

Izvor: Poznati.info, 05.Dec.2012, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Prvi kuvar Srbije”: Nakon toliko pohvala, jedna od najboljih proglašena najgorom!

Iako je iz nedelje u nedelju bila najbolja, žiriju se u večerašnjoj emisiji nije dopalo njeno jelo!

Jučerašnja pobednica Bojana kao nagradu je dobila mogućnost da bira prva namirnicu za svoje današnje jelo i uzima bele bubrege.

Kuvari su nakon priprema i spremanja servirali svoja jela na sto. Romana je prvi put spremala bele bubrege i dobila je pohvale žirija. Cakanina pljeskavica se raspala, jer je u meso stavila namirnice koje se inače se stavljaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Marija je napravila greške jer je rasecala lignje i punila ih, a zatim ih uvaljala u brašno i pržila, što se nikada ne radi. Anin rižoto sa lignjama je bio suv, a lignje mnogo sitno isečene i žilave. Markove pljeskavice su se takođe raspadale, a bele buubrege koje je spremala Bojana, žiri nije ni probao, jer nisu bili dovoljno prženi.

Žiri je doneo jednoglasnu odluku da su beli bubrezi danas odredli najboljeg, ali i najgoreg kuvara, pa je Romana proglašena za najbolju danas, a jučerasnja pobednica Bojana za najslabijeg takmičara danas.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.