NEPREPOZNATLJIVA - Danas je NAJPOZNATIJA PEVAČICA, a pogledajte kako je izgledala pre par godina, sigurno NE ZNATE o kome se radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 07:03

NEPREPOZNATLJIVA - Danas je NAJPOZNATIJA PEVAČICA, a pogledajte kako je izgledala pre par godina, sigurno NE ZNATE o kome se radi

Smatraju je jednom od najlepših devojaka na estradi!

Popularna mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, privukla je veliku pažnju javnosti zbog veze s reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a nakon raskida odlučila se za solo karijeru.

Ona uživa u novoj ljubavi sa 7 godina starijim dečkom kog ne voli javno da eksponira.

Iako ima samo 22 godine, Anđela se odlučila na pojedine estetske zahvate.

A post shared by BRESKVICA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@brrrreskvica)

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije Vojaževe bivše gde se jasno vidi da je Anđela radila usta kao i da je zatezala predeo oko očiju.

Takođe, tada je imala kratku braon kosu, dok sada eksperimentiše sa bojama pa je iz brinete prelazila u plavuše, iz plavuša u narandžaste tonove, a sada se opredelila za drečavu crvenu boju kose.

Anđela često ističe da voli tetovaže, pa tako ima nekoliko velikih tetovaža na pojedinim delovima tela. Njihovu simboliku nije otkrivala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.