Pronašao NEDOZVOLJENU STVAR kod Teodore Balzak: Nikola izvukao DOKAZ, čeka se reakcija produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 02:54

Pronašao NEDOZVOLJENU STVAR kod Teodore Balzak: Nikola izvukao DOKAZ, čeka se reakcija produkcije

Nakon što je pronašao papir koji dokazuje

U Beloj kući strogo je zabranjeno imati papir i olovku, a Veliki šef je više puta po ovom pitanju bio jasan.

- Dragi zadrugari, pre svega napominjemo da odmah nakon čitanja ovog pisma sve olovke koje imate predate vođi i da ih vođa stavi u sanduče, dopisivanje i prepisivanje, porukice su strogo zabranjene, pa ovim savetujemo da bolje odmah predate olovke, nego da svaki zadrugar koji sledeći bude uhvaćen bude kažnjen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedeljnim honorarom. S obzirom na to da ste kažnjeni budžetom od po 2000, 13 zadrugara treba da dobije 2000 dinara, 17 zadrugara po 1000 dinara, a 22 zadrugara 0 dinara - bilo je jedno od pisama koje je stiglo iz produkcije kako bi opomenuli ukućane na određene restrikcije.

Nikola Bukilić našao je Teodori Balzak papir sa stihovima koje je sama napisala, te je žestoko izvređao i izljubomorisao, pa i završio odnos sa njom.

- Šta je ovo, kad si i kome ovo pisala - rekao je Bukilić.

- Pisala sam pesmu, pišem tekstove. Ne znam... pisala sam je pre mesec dana, ne sećam se. Nikome nisam pisala - rekla je Teodora.

- Jel ti mene za*ebavaš? Ti pišeš pesme. Odakle ti olovka - upitao je Bukilić.

- Bila je tu gore. Negde sam sedela. Da, pišem. Imam kući puno stihova, mogu da ti pokažem - branila se nevešto ona.

- Odj*bi ku*vo jedna dosadna, završili smo - rekao je Bukilić.

S ibzirom da još uvek nije utvrđeno kada je pesma napisana, svi čekaju reakciju Velikog šefa.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.