Progutao je PAKAO ZAVISNOSTI: Ćerka poznatog glumca završila u kandžama nedozvoljenih supstanci, EVO gde je danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 17:15

Progutao je PAKAO ZAVISNOSTI: Ćerka poznatog glumca završila u kandžama nedozvoljenih supstanci, EVO gde je danas

Težak usud umetnika...

Ćerka našeg glumca Aljoše Vučkovića, Leana, u jednom trenutku svog pubertetskog perioda skrenula je s puta i kao veoma talentovana glumica ušla u mračan svet narkotika.

Leana je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić i mnogim drugima.

Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali nije sve išlo po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << planu. Počela je da koristi narkotike i da malo po malo gubi tlo pod nogama.

Pored toga što su bili očajni, njeni roditelji se nisu predavali i verovali su da spas, ipak, postoji. Leana je, nakon dugogodišnju borbu sa zavisnošću od narkotika, na kraju završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju. Svi napori porodice Vučković tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od teškog oblika bolesti zavisnosti, pisali su mediji. Jednom prilikom, glumac je ovo prokomentarisao za "Story".

- Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju - rekao je glumac svojevremeno.

Na svoju i sreću njene porodice, Leana se izvukla iz pakla droge. Sada predaje na privatnom fakultetu, ima dete i čini se da je svoj život sredila po svim krucijalnim pitanjima.

Srbija Danas/Blic.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.