Prodali su me... Anđela Đuričić SLOMLJENA, u bolu i neverici uspela da IZUSTI samo ove reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:10

"Prodali su me..." Anđela Đuričić SLOMLJENA, u bolu i neverici uspela da IZUSTI samo ove reči

Đuričićeva se suočila sa teškom situacijom.

Anđela Đuričić je nakon otkaza na televiziji "Hajp" odlučila da svoje profile na društvenim mrežama iskoristi u svrhu oglašavanja, što gotovo svakodnevno i čini.

Crnogorka se nedavno našla u neprijatnoj situaciji, kada je njena bivša cimerka iz rijalitija i sadašnja voditeljka "Hajpa" Tara Simov, objavila njene eksplicitne fotografije, nakon čega su obnovile rat koji je započet još u "Zadruzi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon toga, Anđela je nekoliko puta kroz svoje objave pokazala kako smatra da se sa verom u Boga može sve podneti, a najnovija njena objava ponovo je u sličnom kontekstu.

- Doživela sam da me prodaju baš oni koje sam kupovala ljubavlju. Ali, ja sam opet i svima, davala, sve najbolje od sebe. I kada me povrede, ja uživam pri pomisli da će me pamtiti kao onu koja je najlepše umela da voli - podelila je Anđela na svom Instagram storiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.