Procurila istina o BATINAMA koje je Kija dobila od Slobe za vreme NESRETNOG braka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurila istina o BATINAMA koje je Kija dobila od Slobe za vreme NESRETNOG braka!

Jadna Kija.

Mnogi zameraju Slobi što pokazuje agresiju u "Zadruzi", a poslednji u nizu njegovih ispada bio je kada se Luni unosio u lice tokom rasprave, zbog čega su mnogi mislili da će je udariti.

Međutim, u medijima je osvanula priča kako je Sloba imao još goru situaciju sa Kristinom. Pojedini koji su svedočili, tvrde da su bili očevidci tog događaja i da je Radanović udarao Kiju prošlog leta u jednom kafiću u Budvi, i to ne jedanput već više puta za redom!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Reč je o Vanji Ibrahimović, najboljoj prijateljici stjuardese iz Zrenjanina.

A post shared by Kristina Kockar Official FP (@kija_kockar_fanpage) on Jan 6, 2018 at 4:53am PST

Nakon toga, mediji su prenosili kako dotična još tvrdi kako su se posle toga pomirili jer ju je Slobodan preklinjao i obećavao joj da tako nešto nikada više neće uraditi.

A post shared by Kristina Kockar Official FP (@kija_kockar_fanpage) on Nov 27, 2017 at 1:49pm PST

Međutim, Kijina drugarica tvrdi da to nije tačno, a da je njeno ime iskorišćeno. Vanja Ibrahimović je sinoć u specijalnoj emisiji u „Zadruzi“ negirala da je Radanović ikada digao ruku na njenu drugaricu.

A post shared by Kristina Kockar Official FP (@kija_kockar_fanpage) on Jan 16, 2018 at 6:34am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.