Izvor: Scandal.rs, 05.Jan.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probala sam crnu masku za lice o kojoj svi pričaju, i imam šta da vam kažem

Srećom, nikada nisam imala problematičnu kožu, sem što je tanka, ali akne i bubuljice, niti perutanje, meni nisu predstavljali problem. Ipak, mitiseri umeju da se “potkradu” i prilično mi zagorčaju život. Pomislih da je rešenje upravo u toj čudotvornoj crnoj maski, koja pritom obećava i temeljno čišćenje kože.

Bila sam pomalo skeptična, samim tim i sebična da dam novac za istu, ali sestra je to “odradila” umesto mene, pa sam konačno dobila priliku da se uverim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u delotvornost crne maske, te da podelim utiske sa vama.

A photo posted by Чёрная маска (Краснодар) (@blackmask_krd) on Jan 1, 2017 at 10:23am PST

Masku možete nabaviti na nekoliko mesta u gradu, svuda po različitim cenama, ali postoji i alternativno i daleko pristupačnije rešenje za one strpljive – naručiti je preko popularnog Aliexpress-a, što je moja sestra i uradila.

Osnovna baza maske je aktivni medicinski ugljen, otud i specifična crna boja. Lepljive je i guste strukture, a na kožu ju je potrebno naneti u nešto debljem sloju i sačekati da se osuši oko 20-ak minuta.

Pročitajte i… Otkrila sam da su spas za moju kožu ove 3 fantastične kreme za lice!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.