Pristaje na sve zarad Lunine sreće!

Izvor: Svet, 21.Jan.2020, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristaje na sve zarad Lunine sreće!

Gagi Đogani priznao je da je razočaran nakon odlaska Natalije Ibraimov, a potom otkrio da mu je novi najbolji prijatelj Ermina Pašović, kojoj je oprostio brojne uvrede.
Kako je Đogani tokom razgovora zamolio Drvo da mu pusti novi ćerkin spot, ono je rešilo da mu dodeli tajni zadatak.
“U naredna 24 časa ti ćeš morati Ermini da ugađaš i da budeš upadljivo pažljiv, što mislim da nije teško. Naredna 24 časa pratiću tvoje ponašanje – od toga zavisi da li ćeš da gledaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Lunin spot. Ne moram da te podsećam da za tajni zadatak niko ne sme da zna”, objasnilo je Drvo.
“Hoću, nije teško! Mislim da će zadatak da bude ispunjen! Ne moraš da me podsećaš, naravno da niko neće da sazna”, rekao je Gagi.

SvetSvet
The post Pristaje na sve zarad Lunine sreće! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.