NAKON RAZGOVORA SA DRVETOM, GAGI ODMAH OTIŠAO KOD ERMINE: Zadrugarka U ČUDU zbog njegovog postupka

Izvor: Press, 20.Jan.2020, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON RAZGOVORA SA DRVETOM, GAGI ODMAH OTIŠAO KOD ERMINE: Zadrugarka U ČUDU zbog njegovog postupka

Nakon razgovora sa Drvetom mudrosti, koje je Gagiju Đoganiju dalo tajni zadatak da bude pažljiv prema Ermini Pašović 24 časa, denser je odmah porhrlio da ispuni ono što mu je zadato.
Foto:Pink
Naime, ukoliko Đogani reši tajni zadatak, imaće prilike da gleda novi spot svoje ćerke Lune Đogani, zbog čega ne želi da gubi vreme.
Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << TV Pink Printscreen

Đe si bio? - pitala je Ermina. Bio sam kod Drveta mudrosti, malo smo popričali o Nataliji i tako - rekao je Gagi. Nije te pitalo ništa za mene? - ponovo je pitala Pašovićeva. Nije ništa - rekao je denser, ali zadrugarka nije poverovala u odgovor. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pristaje na sve zarad Lunine sreće!

Izvor: Svet, 21.Jan.2020, 12:19

Gagi Đogani priznao je da je razočaran nakon odlaska Natalije Ibraimov, a potom otkrio da mu je novi najbolji prijatelj Ermina Pašović, kojoj je oprostio brojne uvrede.. Kako je Đogani tokom razgovora zamolio Drvo da mu pusti novi ćerkin spot, ono je rešilo da mu dodeli tajni zadatak.. “U naredna...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.