Prirodna lepota: Ovako Anđelina izgleda bez trunke šminke na licu

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prirodna lepota: Ovako Anđelina izgleda bez trunke šminke na licu

Poznata holivudska glumica Anđelina Džoli objavila je video snimak koji prikazuje kako je bilo na snimanju njenog filma “Unbroken“ u kom se ona pojavljuje bez trunke šminke.
Jedna od najlepših glumica na svetu, oduzima dah kada se pojavi na crvenom tepihu, a sada je pokazala i svoju prirodnu lepotu. Činjenica je da šminka i svečana toaleta značajno utiču na izgled, te mnoge dame sa javne scene strepe od toga da se javnosti pokažu u običnoj garderobi bez trunke šminke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na licu.

Pa ipak, Anđelina se upravo u takvom prirodnom izdanju pojavila u video snimku u kom priča o iskustvu tokom snimanja svog rediteljskog filma.


Autor: Life Content
Foto: Sipa, PrintScreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.