Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremite telo za plažu za samo 10 minuta dnevno! (video)

Naš izbor pada na ovo poslednje – vežbanje uz more. U ranim jutarnjim časovima, pre jakog sunca koje bi pesak dovelo na vrtoglavo visoku temperaturu, uputite se na plažu noseći sa sobom tanku joga prostirku, i priuštite sebi 10 minuta vežbanja pre nego što se rashladite u moru.

Leto je idealno vreme za mršavljenje i zatezanje tela opuštenog posle zime. Pogledajte naš predlog idealne jutarnje vežbe koja će vas probuditi, a ponajviše od svega – učiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zadovoljnima što ste se pokrenuli i učinili nešto dobro samo za sebe.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pripremite telo za plažu za samo 10 minuta dnevno! (video)

Izvor: Svet, 25.Jul.2015

Leto je idealno vreme za mršavljenje i zatezanje tela opuštenog posle zime.. .. Predivno vreme ovog leta idealno je da iskoristite za vežbanje u prirodi. Planinarenje, trčanje ili možda vežbanje na plaži uz zalazak sunca – pravo je vreme da iskoristimo ono najbolje od prirode, opustimo se i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.