Princ Hari uhvaćen kako krade hranu (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 23.Sep.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari uhvaćen kako krade hranu (VIDEO)

Vojvotkinja Megan Markl izdala je knjigu omiljenih recepata žena koje su prošle godine izgubile domove u stravičnoj nesreći, a ova humanitarne akcija sjajno je podržana od strane ljudi, ali i medija.
Na predstavljanju kuvara "Zajedno: Kuvarica naše zajednice" u Kensingtonskoj palati pojavio se veliki broj zvanica, kao i članova kraljevske porodice, a najveću pažnju osvojio je njen suprug Hari.
S obzirom da je bio veoma gladan, vojvoda nije imao strpljenja da sačeka da se završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << zvanični deo da bi nešto pojeo. On se iskrao iz mase, a potom sa stola uzeo nekoliko kolačića.
Kako bi bio siguran da ga niko nije video slatkiše je stavio iza leđa, pogledao oko sebe i u tom trenutku uočio je kameru. Kada je shvatio da je uhvaćen "u krađi", princ je promenio izraz lica.
U sledećem klipu možete videti kako je izgledala ova scena...

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.