Prijatelji Saše Kovačevića: Od svadbe još nema ništa!

Izvor: Svet, 27.Avg.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelji Saše Kovačevića: Od svadbe još nema ništa!

Domaće medije preplavila je vest da je pop pevač Saša Kovačević zaprosio devojku Zoranu Tasovac. Ipak, njegov blizak prijatelj za SVET kaže da to nije tačno.
“Nisu se verili. Kad Saša odluči da zaprosi Zoranu biće to na mnogo originalniji način nego što je opisano. Oni su ludo zaljubljeni i uživaju, ali Saša još ne planira da se ženi”, kaže izvor blizak pop zvezdi.

Kako smo saznali, Kovačević je po prvi put u životu našao devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koja je starija od 20 godina, sa čim se njegovi drugari često šale govoreći kako je konačno sazreo. Činjenica da Zorana ima brak iza sebe i dete, a da je to Saša odmah prihvatio i da se prema njenoj ćerki odnosi sa puno ljubavi i pažnje, pokazuje da je zaljubljeniji nego ikada.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.