Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatelj otkrio sve: Evo kada izlazi pesma Lune Đogani

Blogerka Luna Đogani rešila je u “Zadruzi 2” da se bavi pevanjem. Ona je već snimila svoje prve pesme! Ipak, na mrežama ne prestaje da se spekuliše o njenim vokalnim sposobnostima, a ona sama je veoma srameželjiva kada dođe do toga da treba da zapeva, ne pušta glas. Ona je gostujući u emisiji zajedno sa The post Prijatelj otkrio sve: Evo kada izlazi pesma Lune Đogani appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Luna Đogani iznenadila sestru Blanikicu: Evo šta joj je kupila za rođendan!

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019

Luna Đogani nakon pobede u rijalitiju “Zadruga 2” svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i dečkom Markom Miljkovićem! Ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da je danas rođendan njenoj sestri Blankici, te ju je zajedno sa majkom Anabelom Atijas odvela na specijalno mesto! Naime, Đoganijeva...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.