Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani iznenadila sestru Blanikicu: Evo šta joj je kupila za rođendan!

Luna Đogani nakon pobede u rijalitiju “Zadruga 2” svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i dečkom Markom Miljkovićem! Ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da je danas rođendan njenoj sestri Blankici, te ju je zajedno sa majkom Anabelom Atijas odvela na specijalno mesto! Naime, Đoganijeva je sestrici priredila iznenađnje, pa ju je odvela u The post Luna Đogani iznenadila sestru Blanikicu: Evo šta joj je kupila za rođendan! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luna progovorila o emocijama prema Slobi, a onda se dotakla i Kije! Ovo što je rekla o njima prepričavaće se danima!

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2019, 00:28

Rijaliti zvezda i pobednica šoua “Zadruga 2” odličila je da se uplovi u muzičke vode i tim povodom je nedavno snimila spot za svoju prvu pesmu “Devet krugova”. U intervjuu koji prenosi “Kurir” Luna je otkrila detalje odnosa sa sadašnjim dečkom, takođe rijaliti zvezdom Markom Miljkovićem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.