Prija se obratila Filipovoj majci, obe PLAČU na koncertu: Hvala vam što ste rodili najboljeg sina na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 09:51

Prija se obratila Filipovoj majci, obe PLAČU na koncertu: "Hvala vam što ste rodili najboljeg sina na svetu"

Emotivan momenat u prepunoj Areni.

Aleksandra Prijović je sinoć održala peti koncert u Areni u Zagrebu, što je ujedno bio i poslednji koncert u Hrvatskoj u ovoj regionalnoj turneji.

Pred kraj nastupa pevačica se obratila svekrvi, Zorici Nakić, emotivnim rečima. Obe su zaplakale u tom momentu.

- Tu je moja Zorica, Filipova majka. Zorice, da vam kažem, hvala vam što ste rodili najboljeg sina na svetu! Kao što sam već rekla pre, ovako nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliko ne bih mogla bez njega - kazala je Aleksandra, dok su joj oči bile pune suza.

Zorica je emotivno reagovala na ove Aleksandrine reči, pa je pustila suzu.

Prija je, inače, na velikoj turneji "Od istoka do zapada", pa će, nakon koncerata u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu, uskoro pevati i u Tuzli i Zenici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijovićeva: Šesta Arena? Ja bih rado!

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2023

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala peti koncert u rasprodatoj Areni Zagreb i postala apsolutna rekorderka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.