Aleksandri Prijović HITNO UKAZANA LEKARSKA POMOĆ u Zagrebu: On joj se našao u nevolji - mislila je da neće IZDRŽATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 15:17

Aleksandri Prijović HITNO UKAZANA LEKARSKA POMOĆ u Zagrebu: On joj se našao u nevolji - mislila je da neće IZDRŽATI

Pevačica mu se javno zahvalila što joj je pomogao da povrati neophodnu energiju.

Aleksandra Prijović sinoć je održala peti koncert u niz u Zagrebu. Ovo je njen poslednji koncert u Hrvatskoj u okviru regionalne turneje "Od istoka do zapada". Ovom brojkom ona je postavila rekord, jer niko do sada nije pet večeri pevao u ovoj hali.

Pripreme za nastup su bile naporne, a Prija se potrudila da da sve od sebe na sceni. Prija je izjavila da je pred koncert morala da zatraži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lekarsku pomoć, pa je dobila neophodnu infuziju kako bi mogla da izdrži ovaj naporan tempo sa koncertima.

Nakon koncerta, Aleksandra je otkrila da je primila infuziju pre nego što je izašla na binu, a potom se zahvalila dečku koji joj je pomogao.

- Mislila sam da neću izdržati, ali jesam - rekla je ona.

Podsećamo, Aleksandra je održala prvo niz koncerata u Beogradu i u Nišu, a potom i u Zagrebu. Ugostila je mnoge velike zvezde na sceni. Sinoć je na petom koncertu u Areni u Zagrebu binu delila sa Majom Berović i Deajnom matićem. Posebno je bio emotivan momenat na koncertu kada se obratila svekrvi Zorici Nakić i zahvalila joj se što je rodila najboljeg sina na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.