Prija PREKINULA KONCERT ZBOG NJE: Poslednji nastup u Hrvatskoj obeležila NAGLA PROMENA raspoloženja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 00:00

Prija PREKINULA KONCERT ZBOG NJE: Poslednji nastup u Hrvatskoj obeležila NAGLA PROMENA raspoloženja

Nikada pre se nije pojavila u publici!

Pevačica Aleksandra Prijović održava peti koncert u Osijeku, a hrvatska publika se i večeras okupila u hali, kako bi se sa Prijom uživali do kasno u noć.

U publici se našla i jedna osoba koja je veoma važna Aleksandri, a koju do sada nismo videli na koncertima. U pitanju je njena učiteljica.

Prijovićevu je ovo posebno dirnulo, pa je na kratko prekinula koncert kako bi joj se obratila.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Hvala vam što ste došli, jako sam srećna što ste tu. Ljubim vas, hvala još jednom - poručila je pevačica svojoj učiteljici oduševljeno.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert - Zbog OVE objave publika ostala zatečena: Veliki povod za slavlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024

Ona se obratila publici emotivnim rečima...Aleksandra Prijović je još jednom očarala Osijek peti dan zaredom. Publika je sa oduševljenjem pevala uz njene hitove, stvarajući električnu atmosferu...Iznenadni gost večeri bio je popularni reper Igor Panić Nući, koji se pridružio Aleksandri na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.