Premula GUMAČKA LEGENDA: Preko PET DECENIJA smo je gledali na ekranu i sceni

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:06

Premula GUMAČKA LEGENDA: Preko PET DECENIJA smo je gledali na ekranu i sceni

Glumica će mnogo nedostajati i biće upamćena po svom neslomljivom duhu i neverovatnom nasleđu koje se proteže više od pet decenija na sceni i ekranu.

Glumica Širli En Fild, koja je glumila u filmovima "Zabavljač" i "Alfi", umrla je u 87. godini.

Scenska i filmska zvezda postala je poznata 1960-ih nakon njene uloge u Zabavljaču zajedno sa pokojnim Lorensom Olivijeom.

A post shared by Gary Huston (@gary.huston.92)

Nastavila je da glumi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u filmovima uključujući "Alfie" i "Saturday Night" and "Sunday Morning".

- Sa velikom tugom prenosimo vest da je Širli En Fild mirno preminula u nedelju 10. decembra 2023, okružena porodicom i prijateljima - stoji u saopštenju porodice Širli En Fild.

A post shared by PopVulture (@the_pop_vulture)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.