Preminuli srpski glumac bio je NAJSNAŽNIJI čovek Holivuda - Jednim udarcem je sređivao najjače momke

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 15:54

Preminuli srpski glumac bio je NAJSNAŽNIJI čovek Holivuda - Jednim udarcem je sređivao najjače momke

Otkrio ga je Puriša Đorđević, ali je emigrirao u Ameriku gde je radio kao telohranitelj pre nego što je postao glumac.

Vojislav Govedarica preminuo je danas u Los Anđelesu.

On se u Holivudu pored glume bavio i obezbeđivanjem mnogih klubova i tamošnjih javnih ličnosti, a jednom prilikom je ispričao kako je dobio nadimak Krstarica.

Dok sam radio kao obezbeđenje, dešavale su se tuče i onda bih ja pre nego što nekoga sastavim sa zemljom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upozoravao momke da se smire, da ćute. Pročulo se da sam jak i da sam jednim udarcem sređivao i najjače momke tog vremena. Onda je jedan bata rekao: "Došla je neka krstarica, sve će potopiti". Tako sam ostao Krstarica - ispričao je Vojislav u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Vojislav je u Ameriku je otišao kad je imao 41 godinu, gde je počeo da radi kao obezbeđenje u Malibuu, a na tamošnjem filmu počeo je da radi zahvaljujući Sejfiju Moleru.

Upoznaje Silvestera Stalonea koji odlučuje da mu da ulogu u "Rambu II". Kasnije je radio i sa Žan-Klodom van Damom, sa kojim je glumio u filmu "Lavlje srce". Bio je u užem izboru za dobijanje značajne uloge u "Robinu Hudu", sa Kevinom Kostnerom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminuo srpski glumac i najjači čovek Holivuda koji je jednim udarcem rešavao svaki problem

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2023

Srpsko-američki glumac Vojislav Govedarica iznenada je preminuo danas (5. decembar) u Los Anđelesu u 83. godini, javljaju domaći i svetski mediji.. Vojislav Govedarica, poznat i pod nadimkom Voja Krstarica, rođen je 1940. godine u Gacku, Istočna Hercegovina, a proslavio se kao glumac i telohranitelj...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.