Izložba učeničkih radova otvorena u Galeriji Boža Ilić u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2024, 10:02

Izložba učeničkih radova otvorena u Galeriji "Boža Ilić" u Prokuplju

U prokupačkoj Galeriji "Boža Ilić" u Prokuplju otvorena je izložba likovnih radova "Zajedno pomeramo granice" koju su pripremili talentovani učenici prokupačkih osnovnih škola. Izložba će trajati do 13. maja, a ovu jedinstvenu kolekciju građani mogu da pogledaju svakog radnog dana uz besplatan ulaz za sve posetioce.
Učenici su svojim radom i neosporivim talentom naslikali dela koja su izložena, a svaki od njih je na svoj način pristupio umetnosti, donoseći svoju viziju i kreativnost na platno.
Ostavljamo našim sugrađanima da na svoj način vide naše radove i uživaju u njima, jer lepota se ionako nalazi u oku posmatrača. Drago nam...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.