Premijera: Da li će Maja Nikolić povratiti staru slavu sa novim singlom? (Video)

Izvor: Poznati.info, 03.Jun.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Da li će Maja Nikolić povratiti staru slavu sa novim singlom? (Video)

Nakon učešća u rijalitiju VIP Veliki brat nije je bilo na ružičastoj televiziji jedno vreme, a onda nas je juče iznenadila novim singlom koji je u stilu njenih starih pesama.

Ona je u emisiji Nedeljno popodne sa Leom Kiš na televiziji Pink izvela svoj novi singl Karamel. Publika je odlično reagovala na ritam ove pesme, a Maja je pored singla promovisala i novu frizuru. Pevačica polaže velika nade u ”Karamel” i nada se da će sa njom uspeti da povrati staru >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << slavu. Šta vi mislite?


Poznati.info

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Natalija ostavlja Sanija?

Izvor: Poznati.info, 03.Jun.2013

Članovi grupe „Trik FX“ bili su danas gosti kod Lee Kiš u emisiji „Nedeljno popodne“. Brzo na početku emisije Sani je prišao stolu gde je hrana kako bi degustirao nešto od izloženog, da bi mu potom to zamerila njegova supruga Natalija.  Ona smatra da je Sani previše ugojio za kratko vreme...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.