Istakla da je BLAGOSLOVENA - 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovksog podelila prelepe vesti iz doma glumca

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 14:36

Istakla da je BLAGOSLOVENA - 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovksog podelila prelepe vesti iz doma glumca

Ulepšao joj je život na svim poljima.

Glumac Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan i tom prilikom se snimio za svoj Instagram.

Naime, Lazar je objavio video na kom se dodiruje po licu i opipava bore, a onda u jednom trenutku govori.

- Okej sam, a?! - istakao je Ristovski koji je sve vreme zbunjeno gledao u kameru. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu iznad.

Sada se ovim srećnim povodom oglasila i njegova 39 godina mlađa devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anica Lazić.

- Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan - poručila je Anica i objavila zajedničku sliku sa Lazarom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ristovskom djevojka čestitala 71. rođendan: "Muškarac od Boga..."

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2023

Glumac Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan, a tim povodom oglasila se i njegova partnerka, 39 godina mlađa Anica Lazić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

OGLASILA SE MAJKA 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG Glumcu poručuje: "Ti si vitez hrabrosti" (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Okt.2023

Poznati glumac Lazar Ristovski danas slavi 71. rođendan i tom prilikom se snimio za svoj Instagram kako pipa bore i govori: "Okej sam, a?". Njegova 39 godina mlađa partnerka Anica Lazić je potom podelila javno čestitku, ispod koje se sad oglasila i njena majka Ankica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.