Prekršena ZABRANA ULASKA U Srbiju? Jala Brat se oglasio iz BEOGRADA, kako je ovo SMEO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:49

Prekršena ZABRANA ULASKA U Srbiju? Jala Brat se oglasio iz BEOGRADA, kako je ovo SMEO?

Nakon skandala u Nišu iz 2021. godine ovaj dvojac nije mogao ući u zemlju, ali čini se da to više nije slučaj.

Sarajevski reperi Jasmin Fazlić i Amar Hodžić poznatiji kao Jala Brat i Buba Koreli, dvojac su čije pesme haraju balkanskim klubovima.

Oni su ranijih godina u srpskoj prestonici održali koncerte kako na Tašmajdanu tako i u Štark Areni, ali i mnogim klubovima širom zemlje. Međutim, njihov uspeh  prekinut je 2021. godine kada im je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skandala u jednom niškom klubu zabranjen ulazak u Srbiju, neposredno pred nastup na Ušću.

Podsetimo se, Buba i Jala su zajedno sa mlađim kolegom, reperom Inasom, nastupili u Nišu, a dok je Inas pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci iz obezbeđenja i bukvalno ga bacili na publiku. Dvojac se oglasio povodom incidenta i pokušao se opravdati tvrdnjama da oni uopšte tu nisu bili prisutni, međutim nije urodilo plodom.

Nakon ovoga pokrenuta je peticija da se reperima zabrani ulazak u Srbiju, a ista je ubrzo bila i podržana.

Međutim, sudeći po Instagram Storiju koji je Jala Brat podelio, reklo bi se da ova zabrana nije više na snazi.

Reper je podelio video u kojem uživa uz stihove našeg poznatog repera Struke, a geolokacija koju je označio je Beograd, Srbija.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.