Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 12:15 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Predlog za ručak: Luk punjen pečurkama
Foto: Dobra hrana
Sastojci:
– 8 glavica luka srednje veličine
– 400 g šampinjona
– 2 dl soka od paradajza
– 100 g mesnate slanine
– 2 čena belog luka
– 2 kašike paradajz pirea
– 50 g pirinča
– 100 g mocarele
– 1 kašika seckanog peršuna
– 50 g putera
– 4 kašike ulja
– mešavina začina
– so, biber
Povezane vesti
Predlog za ručak: Luk punjen pečurkama
Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016
Pripremu jela pročitajte ovde: Predlog za ručak: Luk punjen pečurkama
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.