Pre ulaska u rijaliti mi je rekla... Marija Kulić otkrila Miljanin PAKLENI PLAN, ovo su detalji tajnog dogovora - ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 19:10

"Pre ulaska u rijaliti mi je rekla..." Marija Kulić otkrila Miljanin PAKLENI PLAN, ovo su detalji tajnog dogovora - ŠOK

Marija tkrila sve o razgovoru sa Miljanom uoči njenog ulaska u "Elitu".

Učesnik "Elite" Darijan Radomirović danima priča da mu se dopada Miljana Kulić, a nedavno je izjavio i da je imao tremu kada ju je ponovo ugledao na vratima Bele kuće.

On nije krio oduševljenje, a priznao je i da Miljana nikad lepše nije izgledala i time joj jasno stavio do znanja koje su njegove namere.

Darijan je takođe otkrio da se pored Kulićeve oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << relaksirano i srećno i da mu se stvarno dopada, a sve ovo je prokomentarisala i Marija Kulić.

- Rekla mi je da je to samo zezanje, ne zanima on nju. Ušla je tamo da ostane sama do kraja, a njega će samo da sprda - izjavila je Marija.

Miljana Kulić vratila se u "Elitu" nakon diskvalifikacije i putovanja u Beč, gde je otišla kakao bi se videla sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom i iznela šok detalje o njemu.

Ona je istakla kako bi njegova majka Bosa trebalo da pomogne sinu, a Zolin prijatelj blizak njegovoj porodici otkrio je kako je ona reagovala na Miljanine prozivke.

- Gospođa Bosa ne da se nije zabrinula, nego se i smejala na to što ona lupa tamo po rijaltiju. Čak se i šalila sa Zolom da je bolje i da se drogira, nego da bude u vezi sa Miljanom. Šalu na stranu, najbolje je ovako kada su razdvojeni. Tada su svi najsrećniji i Miljanina porodica i Zolina majka, jer kad su zajedno, tada samo prave probleme - ispričao je za Republiku prijatelj bivšeg zadrugara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

SRbija Danas/Alo/Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.