Pre bih sebe videla u SANDUKU, nego tebe pored TOG ZLA Potresno obraćanje Anđeline majke - moli se Bogu samo za jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 00:31

"Pre bih sebe videla u SANDUKU, nego tebe pored TOG ZLA" Potresno obraćanje Anđeline majke - moli se Bogu samo za jedno

Napisala pismo za svoju ćerku.

Učesnica "Elite", Anđela Šparavalo odlučila je da na Elitoviziji umesto ljubavne recitacije napravi presedan i pročita pismo, kojim se javno obratila svojoj porodici.

Njena majka, Aleksandra Šparavalo nije ostala imuna na reči svoje ćerke, te je odlučila da u svom pismu otkrije kako se čitava porodica oseća zbog Anđelinih odluka.

- Dragi i poštovani roditelji i poštovani brate. Znam koliko boli sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam nanela u proteklom periodu. Morate i mene da razumete. Nisam mogla ni da sanjam da ću se zaljubiti u isti pol, a ta ljubav sada je moja bol. Vi ste moja krv i zauvek u mom srcu. Od ljudi doživljavam veliki pritisak, ali ti si me majko naučila da budem na zemlji kada mi se ceo svet ruši. Ovo je jedan od mojih najtežih perioda, s kojim se jako teško borim, jer vi niste uz mene. Majko, uvek si pričala da želiš da me vidiš srećnu, a ja sam u ovom odnosu najsrećnija - istakla je Anđela, na šta je njena majka odgovorila sledeće:

- Anđela, sine, da, ja sam te naučila kako da čvrsto stojiš na zemlji, uvek bila uz tebe, ali tada smo imale poštovanje jedna prema drugoj, odnos drugarski. Poveravala si mi se o momcima. Sećaš li se Anđo grickanja nosa, kažeš mi: "Mamice moja, ja taj tvoj nosić obožavam, volela bih ako ikad budem nešto radila, da te vodim da mi budeš model." Sećaš li se Kopaonika kada su te vratili u pola noći i kada su rekli da nećes dva meseca stati na nogu?! Znaš i sama šta je mama činila da te povrati psihički i fizički uz moj trud. Znaš i sama koliko sam plakala, koliko sam se nervirala, radila vežbe sa tobom svaki dan da bi ti povratila nogu. Kroz ovo tvoje ponašanje, onom porukom si me još više unesrećila jer vidim da si izabrala put kojim ćeš sama sebi uništiti život. Kažes da te ja kanalim, a mama je samo želela da vrati svoju Anđu, onu kakva je bila prva dva meseca, a ne da praviš od sebe nešto što nisi - istakla je, pa dodala:

- Samo se seti onih naših osmeha, kada mi kažeš samo ti mama možeš da me tako nasmeješ. Pošto si izabrala taj put, sama sebi da upropastiš život, u mojoj duši je samo patnja, jar ja više ne prepoznajem svoje dete. Taj moj osmeh što znaš kakav je pretvorio se u suze i bol. Anđo sine, ti si svoj put odabrala, a ja se samo molim Bogu da ostanem zdrava tvom bratu i da njega izvedem na pravi put, pošto tebe očigledno nisam. Uživaj u toj sreći, a nas si unesrećila za ceo život. A što se tiče Bojane, mene ne zanima da li je ona nasilnica ili nije, radi se o tome da bih pre sebe videla u sanduku nego tebe pored tog zla, a najgore što je isti pol u pitanju. Još jednom ti kažem da nikad ni ja, niti cela porodica to neće prihvatiti - istakla je.

Podsetimo, njeni najmiliji nisu prihvatili njenu ljubavnu vezu sa Bojanom Pavlović, što njoj nije bilo dovoljo za prekid odnosa, a njena reakcija, dodatno je razbesnela i unesrećila njene najmilije.

Srbija Danas/Pink.rs/Autor: S.Z.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.