Pre 13 godina bili su najveće face, svi su ludeli za njima, a ovako danas izgledaju Kečina i Packe! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 13 godina bili su najveće face, svi su ludeli za njima, a ovako danas izgledaju Kečina i Packe! (FOTO) (VIDEO)

Pre 13 godina pravi hit u Srbiji bila je serija "Neki novi klinci". Glavni likovi iz ovog ostvarenja bili su tinejdžeri Kečina i Packe, koji su važili za prave mangupe i face.

Podsetimo se najavne špice za seriju "Neki novi klinci":



Pogledajte i najbolje scene iz serije "Neki novi klinci":

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Plavušana Packeta je glumio Stefan Buzurović. Stefan je i dalje televizijska zvezda. Postao je voditelj, a možemo ga gledati u emisiji "TV Čorba", koja se emituje na televiziji B92. Oženio je njegovu koleginicu, voditeljku Danijelu Jankov, a ovaj bračni par ima dvoje dece.

Foto: Instagram/mr.buzzzz

Kečinu je igrao Igor Bećirić. I njega možemo videti u javnosti. Završio je komunikologiju, a sada radi kao PR u Ministarstvu omladine i sporta. Nedavno se fotografisao zajedno sa Stefanom Buzurovićem, kao i Aleksandrom Srećkovićem Kuburom.

Фотографија корисника stefan Buzurovic (@mr.buzzzz) дана 25. Окт 2016. у 1:25 PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.