Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 12:12

"Pravo da vam kažem, brine me..." Oglasila se Aleks tik pred porođaj, JASNA poruka upućena Caru (FOTO)

Nikolićeva će vrlo uskoro na svet doneti svoje prvo dete.

Aleksandra Nikolić će uskoro roditi svoje prvo dete, a sa ocem svoje ćerke, Filipom Carem, je raskinula nedavno. Aleksandra vrši poslednje pripreme za dolazak prinove, a kako mediji pišu, ne štedi ni kada je boravak u porodilištu u pitanju.

Kako su se Aleks i Car već nekoliko puta razilazili i mirili samo tokom njene trudnoće, mnoge je zanimalo čije će prezime nositi beba. Kako piše "Alo!", dete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će nositi očevo prezime, Car.

Iako nije u vezi sa ocem svoje ćerke koja će se uskoro roditi, ako je suditi po objavama koje buduća mama kači na svoje društvene mreže, vrlo lagano se snalazi sama. Upravo to je potvrdila i poslednjom objavom:

- Pravo da vam kažem, ova moja osobina da mogu bez svakoga me malo i brine - napisala je Aleks, a mnogi su shvatili da se objava odnosi upravo na Cara i to što nije prisutan u njenim trudničkim danima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.