Pravili smo probleme jedno drugom... Evo kako Aleks i Car žive u Crikvenici: Isplivala nikad viđena fotka BUDUĆIH RODITELJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2023, 04:35

"Pravili smo probleme jedno drugom..." Evo kako Aleks i Car žive u Crikvenici: Isplivala nikad viđena fotka BUDUĆIH RODITELJA

Bivši zadrugari uživaju u ljubavi, a uskoro će postati roditelji jedne male devojčice.

Aleksandra Nikolić i Filip Car Njih odlučili su da nakon pomirenja i haosa između njih progovore o svom trenutnom odnosu i planovima za budućnost.

Kako na samom početku ističe Aleksandra Nikolić, zadovoljna je i srećna što je u 6. mesecu trudnoće.

- Ovo je naše prvo pojavljivanje posle haosa u emisiji. Bili smo sve vreme u kontaktu, ali smo se često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svađali. Pravili smo probleme jedno drugom. Sad imamo jako lep odnos. Mogu to da kažem sa sigurnošću. Car želi još dece da imamo, ali nakon porođaja moram da se dovedem u normalu. Videće on kada tu bude nespavanja, buđenja noću zbog bebe... - poručuje Nikolićeva.

Filip Car sa druge strane napominje da se još uvek dvoume oko imena za ćerkicu.

- Meni se ime sviđa Rina, a Aleksandri Irina. Ime Nika nam se sviđa oboma. Lepo je i ime Juna. Devojka koja je išla sa mnom u razred zove se Una, to mi je ime isto lepo. Kratka imena su mi lepa, ne volim dugačka. Kada vidimo dete i uzmemo ga prvi put u naručje, tada ćemo odlučiti. Nema ništa lepše od starih srpskih, bosanskih, hrvatskih imena, tradicionalnih - ističe Car.

A post shared by Filip Car 👑 (@filip_car_capo_ck)

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.