Prati me 24 sata, htela sam da ga tužim Ruška Jakić o problemu sa kojim se suočila - Odakle njemu taj snimak?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 09:51

"Prati me 24 sata, htela sam da ga tužim" Ruška Jakić o problemu sa kojim se suočila - "Odakle njemu taj snimak?"

Autorka i voditeljka čuvene emisije "Ljubav i moda" otkrila je da se našla u ozbiljnom problemu, te da je htela da podnese tužbu protiv osobe koja se predstavlja kao ona, ali kako kaže, iz samo jednog razloga je odlučila da od tužbe odustane...

Čuvena voditeljka Ruška Jakić i u svojoj 85. godini i dalje uživa veliku popularnost, a naročito zbog svojih izjava koje neretko završe na društvenim mrežama. Ipak, Jakićeva ističe da nema lični profil ni na jednoj mreži, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nameravala je da tuži osobu koja je na mrežama napravila profil pod njenim imenom, međutim, iz jednog razloga je odustala od te ideje.

- Ja sam se prvo ljutila što neko drugi odgovara u moje ime, jer ja nemam svoj profil. Međutim, ja ne znam, on mora da provodi dane i dane da bi sada donosio da sam gostovala kod tebe. Znači, on prati mene 24 sata. Pojavljujem se svuda i svi su mu komentar dobri. Razmišljala sam da li da ga tužim, ali ako sam ja jedini prozor u svet za njega i ako mu kroz mene živi neki svoj život, neka mu - rekla je Ruška Jakić i dodala:

- Ali kažem ti, prati, zna gde sam bila, čak je pronašao nešto što je meni potpuno nejasno. Pred 25 godina, kad sam gostovala kod Minimaksa, ima slika, ja i on Ja sam izgovorila rečenicu: 'Ne volim supu iz kesice, ne volim košulje koje se ne peglaju, ne volim decu koje se ne vaspitavaju, i ne volim se*s na eks.' Odakle je on to izvukao? - pita se Ruška i zaključuje:

- Nemam pojma. Možda ga jednog dana upoznamo. I ja sam znatiželjna da vidim ko je taj koji sve prati - kaže ona za "Kurir".

Inače, Ruška se udavala i razvodila čak tri puta, ali uvek koristi priliku da istakne kako i dalje veruje u ljubav, te da je spremna za susret sa svojom drugom polovinom.

Ruška Jakić rođena je drugog dana Božića, iliti 8. januara 1938. godine u Beogradu. Autorka i voditeljka čuvene emisije "Ljubav i moda" rođena je na Zvezdari, gde i danas živi. Ruška je prepoznatljiva po rečenici "Dobro jutro, lutko", koju izgovara kad se probudi i pogleda u ogledalo, po specifičnom stilu oblačenja, šminkanja, ali i činjenici da se o broju njenih godina uvek samo nagađalo.

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

Njen otac Sreten bio je predratni diplomata, a odgajila ju je majka Evgenija Barberis, koja je bila grčko-češkog porekla. Ruška je bila živahno dete, zbog svojih nestašluka mogla je da izgubi i život.

- Sa godinu dana sam upala u vrelu vodu, koja je stajala na podu. Majka je bila očajna, molila je Boga da mi skrati muke, jer nije mogla da gleda kako se mučim. Zajedno sa Bogom, spasao me je jedan doktor, koji je uradio sve da preživim. Nijedan ožiljak mi nije ostao. Bog je hteo da živim - ispričala je ona jednom prilikom.

A post shared by Ruška Jakić (@ruskajakicc)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.