Poznato gde se TRENUTNO nalazi Janjušević nakon SKANDALA i vesti o BEŽANJU iz Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 22:04

Poznato gde se TRENUTNO nalazi Janjušević nakon SKANDALA i vesti o BEŽANJU iz "Elite"

Nakon celodnevne drame i navodnog bega sa imanja, sada je poznato gde se nalazi Janjušević. Nalazi se u "Eliti" i to u rehabu.

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Marko Janjušević Janjuš napustio "Elitu". Marko Janjušević doživeo je pravo pomračenje sinoć tokom velikog sukoba sa Aneli Ahmić, posle kog je najavio da će samoinicijativno napustiti imanje u Šimanovcima.

Nakon svih svađa koje je imao sa Aneli i burnog perioda nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više znao šta da uradi. Svi učesnici su ostali u šoku zbog njegove izjave o odustajanju. Napustio je na trenutak, ali nakon određenog vremena je ponovo ušetao na imanje i to u rehabu.

Izgleda da je sve bilo kratkog daha, budući da se mnogima omiljeni lik iz "Elite" vratio na imanje.

Sve je izgledalo kao da je njegov odlazak bio definitivan i da više ne može da izdrži, no ipak je verujemo 2 puta razmislio o svemu i smogao snage da sa sobom postigne kompromis, vrati se i nastavi do samog kraja hrabro da gazi.

- U rehabu je, rekao je da se smirio - otkrio je Uroš Stanić.

- Znala sam ja da neće otići - nadovezala se Aneli Ahmić.

Bilo kako bilo, ipak ćemo mi još dugo, dugo uživati u njegovim šalama i zavrzlamama sa drugim takmičarima.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.