Poznati u humanoj misiji: Ana Bebić i Vukašin Brajić skupljali novac u Stefan Braunu

Izvor: Svet, 29.Nov.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati u humanoj misiji: Ana Bebić i Vukašin Brajić skupljali novac u Stefan Braunu

naslov: 
Poznati u humanoj misiji: Ana Bebić i Vukašin Brajić skupljali novac u Stefan Braunu



excerpt: 
Zajedno sa Ivanom Stamenković Sindi, pop pevačem Aleksom Jelićem i MC Stojanom, nekadašnji učesnici "Operacije Trijumf" pevali su za Radu Simić obolelu od kancera...


autor: 
Nataša Odalović


tekst clanka: 
Beogradski klub Mr. Stefan Braun bio je i sinoć domaćin brojnim poznatim ličnostima koje su svojim učešćem podržali tradicionalnu humanitarnu akciju, "Humanitarni ponedeljak – veče poznatih". Inače sjajnu atmosferu u popularnom beogradskom sastajalištu VIP zvanica upotpunile su zvezde televizijskog takmičenja "Operacija Trijumf" Ana Bebić i Vukašin Brajić, zajedno sa Ivanom Stamenković Sindi, članicom nekadašnjeg sastava "Models", pop pevačem Aleksom Jelićem i MC Stojanom.
Domaćini popularnog kluba, televizijski voditelji Marina Kotevski i Vlada Stanojević, ovaj put ponudili su na licitaciji dres košarkaša "Hemofarma", što su okupljeni burno pozdravili. Ubrzo se i mlada Ana Bebić našla za šankom i prikupljala novčane priloge, u čemu je imala mnogo uspeha. Voditelj Stanojević bio je sjajno raspoložen, najavljujući pevača Jelića kao mladog, perspektivnog pevača, dok je nakon obraćanja Sindi prisutnima, pevušio deo hita Modelsica: "Pare, pare, pare, volim samo pare". Novčana sredstva namenjena su Radi Simić iz Šapca, koja se bori protiv kancera.
Vukašin i MC Stojan
Aleksa Jelić
Marina Kotevski
 
MC Stojan
Sindi
Vlada Stanojević



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poznate face u klubu Stefan Braun (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2011, 12:05

Još jedno humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun proteklo je u sjajnoj atmosferi koju su, i ovog ponedeljka, napravile poznate ličnosti...Pozivu da učestvuju u tradicionalnoj akciji prestoničkog kluba, rado su se odazvale neke od ličnosti iz javnog života. Ivana Stamenković Sindi, manekenka...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.