Poznati glumac iz filma Sam u kući iznenadio sve svojim izgledom! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac iz filma Sam u kući iznenadio sve svojim izgledom! FOTO

Zvezda filmova "Sam u kući" Mekoli Kalkin iznenadio je sve svojim izdanjem kada je uslikan na jednoj pumpi.

Naime, poznato je da je Mekoli Kalkin imao probleme sa drogom i alkoholom, te da se često pojavljivao u javnosti onako kako ne priliči jednoj zvezdi kao što je on. Međutim, izgleda da je glumac rešio da se napokon dovede u red i pozabavi sobom, te sad izgleda bolje nego ikad. Šta je razlog ovakvom njegovom potezu, nije poznato, ali svi su oduševljeni, tako da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sumnje da je uradio odličnu stvar.

El actor #MacaulayCulkin famoso por su película #MiPobreAngelito sorprende con su nuevo look "mejorado". El actor de 36 años dejó atrás su imagen desaliñada.

A post shared by Despierta America (@despiertamerica) on Jul 26, 2017 at 5:19pm PDT

The Curious Case of #MacaulayCulkin: el actor de 36 años reapareció luciendo saludable y recuperado como no se le veía en mucho tiempo y al mejor estilo de Benjamin Button parece que está rejuveniciendo 😱

A post shared by Héctor Palmar (@hectorpalmar) on Jul 27, 2017 at 10:47am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.