Poznata pevačica Harisu slala GOLE SLIKE! Rada nakon priče o raskidu OBELODANILA - Nisam znala kako da REAGUJEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata pevačica Harisu slala GOLE SLIKE! Rada nakon priče o raskidu OBELODANILA - Nisam znala kako da REAGUJEM

Šok priča!

Rada Manojlović gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je otkrila sve o njenoj vezi sa Harisom Berkovićem.

Dugo se spekulisalo da su pred raskidom, pa da ju je prevario... A onda i suprotno tome da ju je zaprosio i da su pred venčanjem. Pevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrila šta je od svega toga istina.

- Nije me zaprosio, ne planiramo još prinovu. Mislim da je još mlad, pustiću ga da se još malo uozbilji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Što se tiče neprijatnih situacija i toga da li ga moje koleginice opsedaju, toga ima i previše. Sve sam ja videla svojim očima - rekla je Rada, a onda se osvrnula na jednu koleginicu posebno.

- Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize". U poruci koju mu je poslala ništa nije pisalo, veće je slika bila u pitanju... Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je "trebalo" da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam - ispričala je Manojlovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznata pevačica slala Harisu gole slike!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Dugo se spekulisalo da su pred raskidom, pa da ju je prevario. A onda i suprotno tome da ju je zaprosio i da su pred venčanjem. Pevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrila šta je od svega toga istina.. – Nije me zaprosio, ne planiramo još prinovu. Mislim da je još mlad, pustiću...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.