Poznata pevačica slala Harisu gole slike!

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata pevačica slala Harisu gole slike!

Dugo se spekulisalo da su pred raskidom, pa da ju je prevario. A onda i suprotno tome da ju je zaprosio i da su pred venčanjem. Pevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrila šta je od svega toga istina.
– Nije me zaprosio, ne planiramo još prinovu. Mislim da je još mlad, pustiću ga da se još malo uozbilji. Što se tiče neprijatnih situacija i toga da li ga moje koleginice opsedaju, toga ima i previše. Sve sam ja videla svojim očima – rekla je Rada, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se osvrnula na jednu koleginicu posebno.
instagram.com/radamanojlovic
– Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika “drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize”. U poruci koju mu je poslala ništa nije pisalo, već je slika bila u pitanju. Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je “trebalo” da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam – ispričala je Manojlovićeva.



The post Poznata pevačica slala Harisu gole slike! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Rada Manojlović: Koleginice šalju nage fotke mom dečku

Izvor: Tracara.com, 18.Sep.2019

Rada Manojlović otkrila je gostujući u emisji Ami G Show da se više koleginica nabacivalo njenom dečku Harisu Berkoviću, a da su neke od njih otišle toliko daleko da su mu slale nage fotografije. “Znaš koliko je imena, lete mi kao mušice u glavi. Haris jeste lep, nije što je moj, i bilo bi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.