Poznata glumica završila na rehabilitaciji nakon nervnog sloma!

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica završila na rehabilitaciji nakon nervnog sloma!

Poznata glumica Heder Loklir doživela je još jedan nervni slom nakon čega je završila na rehabilitaciji, a kako se navodi, ona se nagutala tableta i alkohola.

Zvezda serije "Melrouz Plejs" prijavila se na rehabilitaciju nakon što je doživela veliki nervni slom tokom praznika, a kako se navodi, ona je u ustanovu ušetala pijana, vrištala je i plakala. Portal "Radar Online" prenosi da je glumica smeštena u privatnu kuću iz koje izlazi samo kad treba da se vidi sa doktorom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Inače, ovo njoj nije prvi put da je završila na rehabilitaciji, jer se prvi put prijavila 2008. godine, kada se isto nagutala lekova i alkohola. Tada je i podneta optužnica protiv nje zato što je vozla auto pod uticajem droga. Nakon toga, ponovo se našla na lečenju 2010. i 2012. godine, kada je njena sestra zvala Hitnu pomoc tvrdeći da je Heder popila koktel alkohola i pilula. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.