Nestašni Ljuba: Dušica Grabović otkrila kakav je Perućica u krevetu!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašni Ljuba: Dušica Grabović otkrila kakav je Perućica u krevetu!

U večerašnjem novogodišnjem izdanju emisiji “Izvedi me” gostovale su poznate ličnosti, a čast da prvi izađe među 30 dama imao je Ljubomir Perućica.

Poznate dame imale su zadatak da se izbore za izlazak sa pevačem, pa su otkrivale tajne o Ljubi, a Dušica Grabović je objasnila kakav je Peućica u krevetu.

Moja dobra drugarica je živela pored Perućice i Aleksandre dok su oni bili zajedno i svaku noć je slušala ono što nije trebalo. Nije mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da spava od njih, a Ljuba je slagao da nije bezobrazan. Mojoj drugarici se on veoma sviđao baš zbog tih egzibicija koje je pravio u krevetu“, rekla je Dušica, a Ljubi nije bilo svejedno pa se zacrveneo.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.