Poslušajte OVE savete i nikada više nećete morati da se brijete svaki dan!

Izvor: Svet, 22.Avg.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte OVE savete i nikada više nećete morati da se brijete svaki dan!

Dame koje se briju znaju koliko pate kada svakodnevno moraju da uzimaju žilet u ruke i besumučno vuku po svojoj koži ne bi li bila potpuno glatka. A, onda, kako se dve puta okrenu, noge opet počnu da bockaju. Očigledno negde greše… 
Guliver/Getty Images Stručnjaci su otkrili da se većina žena ne brije pravilno i da postoje stvari u kojima mnoge greše, pa zato konstantno kubure s dlakama.
Evo gde dame greše i šta bi trebalo da promene:
– Piling nikako nemojte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da radite istog dana kad se brijete. Uradite ga dan ranije i na taj način će male dlačice izaći na površinu, a takođe, moći ćete da izvučete i one urasle. Tako se oslobađate mrtve kože i sprečavate iritaciju i osip po koži.
Pročitajte i… 2 razloga zašto NIKAKO ne bi trebalo depilirati intimnu zonu

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna stvar koju SVI RADIMO štetna je kao 15 cigareta dnevno

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Avg.2016, 10:30

Ako ste se u životu ikada osetili tužno ili usamljeno, znajte da to nikako nije dobro po vaše zdravlje. Nije dobro, koliko i prekomerno konzumiranje alkohola ili cigareta. Guliver/Getty Images Studija sprovedena na Univerzitetu Brigham Young pokazala je da društvena izolacija povećava rizik od...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.