Posle smrti svekrve, radost u domu balkanske zvezde: Dragana Mirković ima veliki povod za slavlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 16:31

Posle smrti svekrve, radost u domu balkanske zvezde: Dragana Mirković ima veliki povod za slavlje

Predivan povod za slavlje.

Krajem decembra, tik pred koncerte koje je zakazala u Beogradu, porodicu Dragane Mirković zadesila je velika tragedija. Naime, majka njenog supruga Tonija, Marta, preminula je i za sobom ostavila neizmernu tugu u domu balkanske zvezde.

Dragana je tu činjenicu teško podnela. Toliko teško, da je iz poštovanja prema uspomeni na svekrvu koncerte zakazane za kraj decembra pomerila za 16. i 17. februar.

Posle kiše dođe sunce. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turbulentnog perioda, iz doma Mirković - Bijelić dolaze prelepe vesti. Draganinom i Tonijevom sinu Marku danas je najradosniji dan - rođendan.

Ponosna mama se sinom pohvalila putem društvene mreže Instagram, i čestitala mu rođendan.

- Srećan rođendan najboljem sinu! Volim te najviše na svetu - poručila mu je Dragana.

Podsetimo, svi pogledi bili su usmereni ka Marku tokom majčinog koncerta u Beogradu. Prve noći nosio je elegantno odelo, dok je druge večeri bio malo opuštenije obučen - nosio je crnu majicu na kratke rukave, koja je istakla njegove mišićave ruke.

Pratnja prve večeri bio mu je otac Toni, a druge večeri došao je u pratnji dve devojke.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.