Posle nekoliko dana prozivanja, JK stala u odbranu Prijovićke - Samo se pogrešno izrazila

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 22:41

Posle nekoliko dana prozivanja, JK stala u odbranu Prijovićke - "Samo se pogrešno izrazila"

Desio se preokret.

Jelena Karleuša je jednom od svojih poslednjih objava na Instagramu prilično iznenadila sve koji je prate, budući da je, posle nekoliko dana intenzivnog prozivanja, sada stala u odbranu mlađe koleginice Aleksandre Prijović.

Naime, pred pet koncerata koje je zakazala u zagrebačkoj Areni, Prijovićka je istakla da "ne voli da je nazivaju srpskom pevačicom, jer njena muzika pripada svima". Ovakva izjava se delu javnosti nije dopala, a Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se potom oglasila naglašavajući da je to izvučeno iz konteksta.

Sada je jedan od korisnika mreža ovu Aleksandrinu izjavu uporedio sa Jeleninom koju je dala pre nekoliko godina za američku televiziju, kada je JK izjavila da je ponosna zbog toga što je Srpkinja, a da su "oni nepravedno bombardovali njenu zemlju".

- Dok Karleuša na američkoj Fox televiziji ponosno izgovara "Ja sam Srpkinja, a vi ste nepravedno bombardovali moju zemlju", Aleksandra Prijović na hrvatskoj televiziji izgovara "ja nisam srpska pevačica, ne volim taj epitet pripadnosti" - napisao je jedan korisnik, a Karleuša je potom stala u odbranu Prijovićke.

- Prija se samo trapavo izrazila, htela je da kaže da ona kao pevač pripada svima koji je vole. Pevači ne smeju da se ustručvaju da kažu da su iz Srbije, Bosne, Severne Makedonije, Hrvatske...Niko ne sme da se plaši da bude ponosni pripadnik svog naroda. To ne znači da ne voli i ne poštuje sve druge. Jedno ne isključuje drugo - muzika spaja - napisala je Karleuša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.