Poruka posvećena POKOJNOM BRATU: Anđela Đuričić na VAŽAN DATUM evocirala uspomene? Uputila BOLNE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 20:40

Poruka posvećena POKOJNOM BRATU: Anđela Đuričić na VAŽAN DATUM evocirala uspomene? Uputila BOLNE REČI

Ukoliko je ovo zaista namenjeno njemu... I lepo i tužno, istovremeno.

Anđela Đuričić, nekadašnja učesnica rijaliti formata "Zadruga" i bivša voditeljka, odlučila je da napravi predah od javnog života i povukla se sa malih ekrana. No, to ne sprečava njene obožavaoce da prate svaki njen korak i time njenu aktuelnost i dalje drže na zavidnoj razini.

Profil ove lepotice na socijalnoj mreži Instagram, postao je glavni izvor informacija o njenom životu, a svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objava biva ispraćena, pa možda čak i preuveličana. Ipak, novi stori je izazvao pomalo pomešane emocije kod publike, a evo i zbog čega.

Svima koji prate rad ove Crnogorke je poznato da je imala veliku životnu tragediju kada je izgubila brata. O pogibiji rođenog brata Đuričićeva uvek priča sa knedlom u grlu. Međutim, izgleda da je u javnosti nastala mala zabuna kada je u pitanju datum njegovog rođenja.

- Danas mi nije dan, iskreno da ti se poverim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvek. Danas nije moj dan. 16. marta mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod moji, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilo. Sve je bilo kao i uvek, a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi, a 16. mart je i prošle godine pao na "Pitanjima gledalaca". Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas - rekla je Anđela, pa im se direktno obratila:

- Moram da se obratim porodici, mama, tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svaki dan, i molim vas da sve bude u redu. Iako vas ne spominjem, ne izlazite mi iz glave. Bez obzira što sam ispala samoživa i što sam mislila samo meni da bude dobro, stvarno nije tako, razmišljam o vama svaki dan. Mama, molim te, samo da sve bude u redu. Nadam da vam nisam neke probleme nanela, jer to ne bih mogla da podnesem - govorila je Anđela tada, a kod publike probudila sumnju da su upravo te reči inspirisane tragedijom koja je zadesila porodicu Đuričić.

Sudeći po sajtu za preminule, gde se i dan danas nalazi umrlica Anđelinog brata koji je tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, Nikola nije rođen u martu, već u avgustu, preneo je tada "Kurir".

- Neki ljudi u tebi zauvek dišu život, iako više na ovom svetu ne žive. Vreme leti, ali ljubav ostaje, zauvek - glasila je srceparajuća poruka.

Odmah se može osnovano posumnjati da je baš pokojnom bratu posvetila ovu poruku. I samo možemo reći, predivno Anđela. Plemenito, puno emocija i ljubavi, baš onako kako i dolikuje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.